Igényes próba, luxus érzés

Amennyiben a BEMER élettani hatásait bemutató videók, szakanyagok és ismertetők után Ön szeretne saját tapasztalatot is gyűjteni a készülékről vásárlási döntése előtt, természetesen van rá lehetősége Teszt/Bérlés formájában.

Érterápiás készülék Tesztelés/Bérlés előnyei:

  • kockázatmentesen kipróbálhatja a készüléket vásárlás előtt
  • napi többszöri használat is lehetséges
  • az otthonában kapja kézhez a készüléket
  • az egész családja használhatja
  • folyamatos támogatás a bérlés ideje alatt
  • folyamatos szakmai tanácsadást biztosítunk, vagyis nem marad magára a készülékkel a tesztelése/bérlés ideje alatt

BEMER teszteléssel/bérléssel kapcsolatos tanácsom Önnek.

Amennyiben az Ön vásárlási szándéka már most egyértelműen fennáll a személyes tesztelési időszak végén pozitív tapasztalatokat követően, én mindenképpen az Új BEMER Premium-Set EVO készülék tesztelési lehetőségét ajánlom az Ön számára! Ezen teszt alkalmával Ön közvetlenül a gyártótok kap egy teljesen ÚJ BEMER EVO készüléket a tesztelés időtartamára. 

BEMER EVO 

elérhető
A BEMER Premium-Set Evo: a tökéletes választás igényesek számára
Az új B.Box Evo vezérlőegység igazán szemet gyönyörködtető. És a BEMER kezelés világát intuitív használattal, kiváló minőségű anyagokkal és sok jól átgondolt részlettel nyitja meg Ön előtt.BEMER Premium-Set EVO készülék tesztelése
(új 2023-as modell)

elérhető


8 hétre bérleti díj: 800 EUR 

Kezelési, szállítási költség: 99 EUR 

Rendelje meg itt a BEMER Tesztelést az Ön személyes BEMER szaktanácsadójánál.

Már csak pár kattintás és napokon belül tesztelés céljából kézhez vehet egy közvetlenül a gyártó által küldött vadonatúj Bemer Evo készüléket.  További részletekről a megrendelése gomb megnyomása után tájékozódhat a Gyártó tesztelés megrendelése felületén.

 BEMER Tesztelés megrendelése most

Amennyiben 8 hét után a vásárlás mellett dönt, a bérleti díj (800 EUR)  beszámít a vételárba!


  A BEMER EVO készülékkel kapcsolatos itt feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, azok a tesztelés megrendelése gombra kattintása utáni átirányított a gyártó tesztelés megrendelése felületén találhatóak. Igyekszünk az ott feltüntetett árakat folyamatosan frissíteni ezen az oldalon az Önök előzetes tájékoztatása céljából.


BEMER régebbi modellek bérlése rövidebb távra költséghatékonyan.

Amennyiben Önnek nincsen konkrét vásárlási szándéka viszont szeretné egy bizonyos időn keresztül élvezni a BEMER készülékek nyújtotta egészségügyi hatásokat, mi az alábbi költséghatékony havi bérlési lehetőségeket tudjuk biztosítani.
Általában azonnal, esetenként egy két nap múlva már tudunk biztosítani bérlés céljából régebbi készüléket a készletünkből. Amennyiben kivételes esetben egy készülékünk sem elérhető rövid távon belül úgy a bérlési szándékát előjegyezzük egy felszabaduló készülék esetére. Ezen alább látható régebbi készülékek kifutott modellek, belőlük új szettek már nem elérhetőek. 

BEMER Professzionális szett (régebbi modell)

foglalja le


Bérleti díj  70.000.Ft / hó 

+ 1 hét ajándék !

ez a modell kizárólag bérlésre elérhető, amennyiben ilyen típusú használt készülék iránt érdeklődne kérjük írjon e-mailt.

 Elérhetőség...

BEMER Klasszikus szett (régebbi modell)

kiadva


Bérleti díj  60.000.Ft / hó

ez a modell kizárólag bérlésre elérhető.

 Elérhetőség...

Google Analytics

Google Analytics is a service used on our website that tracks, reports traffic and measures how users interact with our website content in order for us to improve it and provide better services.