Rólam

Örömömre szolgál, hogy fontos az Ön számára milyen beállítottságú, filozófiájú céggel és vezetőjével kíván megismerkedni. 

A BEMER fizikai érterápiával és a NOVAERUS hidegplazmás levegőtisztítóval  a családomban előforduló betegségek során kerültem kapcsolatba. Részletesen utánajártam mit is tudnak ezek az orvostechnikai készülékek, és számomra nagyon hiteles volt, amit találtam, többek között azért, mert hatékonyságuk tudományosan bizonyított. 

Ezek az exkluzív termékek a családban mindennaposan használva vannak, és az eredmények meglehetősen pozitívak.

A következő problémákkal kapcsolatosan használtuk/használjuk őket nap, mint nap: súlyos szívritmuszavar, COPD betegség, súlyos májmérgezés, kéz és szegcsont törés, térdízületi problémák, stroke, nyaki érelzáródás, alvási zavarok, emésztési problémák, menstruációs görcsök, fejfájás, rossz tartás, gerincproblémák, kisállat gyógyítása. Ezeken kívül számos egyéb betegségen, problémán pozitív hatásokat értek el a készülékek.  

tisztalevego

Hivatásomnak érzem, hogy minél több embernek segíthessek, egy egészségileg tartalmasabb élet kialakításában, mely könnyebbé és fájdalommentesebbé teheti a mindennapokat. 

Rehabilitáció során is kivételesen fontos a készülékek helyes használata, a minél jobb eredmény elérésében, ezért ennek elsajátításában maximális segítséget nyújtok Önnek.

Az általam értékesített orvostechnikai készülékek nagy értékű prémium termékek, melyek magánszemélyként is beszerezhetőek, bérelhetőek, valamint a közeljövőben megnyíló kezelőhelyen/bemutatóteremben is kipróbálhatóak.

Ezen felül folyamatosan tárgyalok és keresek együttműködő partnereket. Szeretném eljuttatni a készülékeket orvosokhoz, kórházakba, magánrendelőkbe, szállodákba, wellness központokba, gyógy-központokba, és vállalatokhoz is.


Üdvözlettel:

Haskó Roland
Bemer Orvostechnikai Eszköz Tanácsadó

RG-Medic Kft.

Google Analytics

Google Analytics is a service used on our website that tracks, reports traffic and measures how users interact with our website content in order for us to improve it and provide better services.